Terug naar overzicht

Chris – de docent

In 2012 kreeg ik de kans als de drumdocent aan de slag te gaan bij Hi Gain Guitars in Houten.
We startten met 3 leerlingen, inmiddels heb ik een lespraktijk weten te ontwikkelen waarin ik wekelijks aan ruim 25 leerlingen drumles geef.
Ik geef les aan alle leeftijden; van beginners tot gevorderden tot leerlingen die willen doorstromen naar een vervolgopleiding als bijvoorbeeld het conservatorium, de Rockacademie of de HBA.
Mijn lessen probeer ik altijd op maat aan te bieden waarbij ik op een nuchtere en no-nonsense manier veel uit mijn praktijkervaring zal putten.
Aan bod komen bijvoorbeeld zaken als techniek, lichaamshouding en de rol van jou als de drummer in muziek en de band waarin je speelt.
Ook de theorie zal aandacht krijgen en uiteraard gaan we zo snel mogelijk met liedjes meespelen.
Met leerlingen die naar een vervolgopleiding willen ga ik flink de diepte in maar voor elke les en iedere leerling geldt altijd dat spelplezier voorop staat! 

Naast mijn eigen praktijk in Houten ben ik sinds 2020 verbonden aan de Universiteit van Utrecht waar ik bij cultuurcentrum Parnassos drumlessen verzorg. 

Toen de Coronacrisis uitbrak en er veel optredens wegvielen kwam er ineens tijd vrij voor iets wat al langere tijd borrelde; een concept ontwikkelen waarbij ik drumles combineer met extra aandacht voor leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Ik ben gaan studeren, heb trainingen gevolgd en heb het concept verder uitgewerkt; in mei 2021 zag Drumles+ het daglicht!

Vanaf nu kan je bij mij terecht voor zowel reguliere drumlessen als Drumles+ lessen, ik heet je graag welkom voor een proefles!

Terug naar overzicht